Introductieavonden bardiensten nieuwe leden 12 en 14 maart 2024

12 februari 2024


We zijn enorm blij met de groei van onze vereniging en het aantal nieuwe leden dat we hebben mogen verwelkomen. Onze vereniging bruist weer en om ook de kantine op meerdere avonden open te kunnen stellen, gaan we ook voor alle leden weer werken met kantinediensten.
 
Voor alle leden geldt dat men op jaarbasis zich kan opgeven voor 3 bardiensten/klusdiensten. Binnenkort wordt het systeem opengesteld om je op te geven voor deze diensten. Op dat moment zullen we ook verdere informatie geven over de diensten. We willen graag allen, maar zeker de nieuwe leden, de mogelijkheid geven om inzicht te krijgen in wat er verwacht wordt van een bardienst. Hoe gaat het met alarm, hoe wordt er getapt, wat betekent het afsluiten van de kantine, etc. zodat niemand onvoorbereid aan zijn dienst begint. Daarbij is het verzoek of iedereen online de gratis training wil volgen / afronden.
 
Om deze introductie leuk en interactief te maken bieden wij 2 avonden aan, om een goede indruk te krijgen. Natuurlijk maken we er dan gelijk een gezellige avond van, met gratis een eerste koffie/thee en een gezellige quiz die ook bijdraagt aan de kennis van TVK. We organiseren deze avonden op dinsdag 12 maart en donderdag 14 maart, aanvang 19:30. Om de bardiensten goed te laten verlopen, hopen wij in ieder geval alle nieuwe leden op 1 van deze avonden te mogen verwelkomen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Adres

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal (Postadres: Kreupeleweg 12, 3286 BC Klaaswaal)

KVK-nummer

40321033