Pasjesavond / racketwissel op woensdagavond

17 april 2018


Omdat wij als vereniging er door onze zeer succesvolle ledenactie een flink aantal nieuwe leden bij hebben gekregen willen wij deze nieuwe leden uiteraard een warm welkom bieden en kennis maken met onze club. Daarnaast willen wij onze huidige leden uiteraard ook stimuleren meer te gaan tennissen. 

In het verleden was de zogenaamde pasjesavond op woensdag een drukbezochte avond waar leden in een ongedwongen sfeer met anderen een balletje konden slaan. Helaas is de populariteit van dit initiatief de afgelopen jaren afgenomen. Echter willen wij als vereniging proberen deze avond weer zo succesvol te maken zoals deze ooit was. Bij deze dan ook de oproep om in grote getale op woensdagavond naar het tennispark te komen en met de bestaande en nieuwe leden er een gezellige en sportieve avond van te maken. Daarnaast zijn de weersvoorspellingen ook prima.

Wat houdt pasjesavond nu ook alweer concreet in:
  • Tussen 19:30 en 20:00 verzamelen de spelers zich in de kantine en verzamelen hun spelerspasjes (voor de nieuwe leden zonder pasje zijn vervangende pasjes aanwezig)
  • Om 8 uur wordt er een willekeurige indeling gemaakt verspreid over de banen (4 pasjes per baan). Je speelt dus bij voorkeur niet altijd met dezelfde partner.
  • Vervolgens word er in partijvorm een dubbel gespeeld met een lengte van ongeveer 45 minuten (afhankelijk van het aantal aanwezigen uiteraard).
  • Na 45 minuten word de bel in de kantine geluid, worden de banen geveegd en er gezellig een drankje gedaan na de wedstrijd.
  • Vervolgens kunnen alle spelers aangeven of ze nog een ronde willen meedoen en herhalen de bovenstaande stappen tot dat iedereen uit getennist is (vergeet na afloop uw pasje niet!).
In principe vind de pasjesavond elke woensdag plaats tenzij anders aangegeven (bijvoorbeeld tijdens toernooien of competitie kan het zijn dat er geen of minder banen beschikbaar zijn).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0186 571 112

Address

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal