Plan nu jouw bardiensten in voor 2019

23 maart 2019


Het nieuwe tennisseizoen staat weer voor de deur en het belooft weer een mooi en sportief jaar te worden. Ook dit jaar kan TV Klaaswaal niet zonder jouw bijdrage in de klus-, keuken en-bardiensten. Net zoals vorig jaar heeft ieder TVK-lid weer de kans om zijn eigen 4 diensten in te plannen (tenzij men andere afspraken heeft of de diensten heeft afgekocht). Iedereen die bardiensten dient te vervullen heeft hiervoor ook een geautomatiseerde oproep ontvangen.
 
Vanaf 23 maart tot en met 5 april 2019 heb jij de kans om je diensten in te plannen voor het aankomende tennisjaar (4 diensten). Maak hier gebruik van want na deze deadline zullen wij de niet ingevulde diensten van iedereen in gaan vullen. Maar we hebben er het volste vertrouwen in dat iedereen de diensten zelf invult.

Bijzonderheden 2019 
  • De bardienstplanning wordt vanaf 2019 beheerd door Robbert Smit. Hij is contactpersoon voor alle vragen betreffende het inplannen en draaien van jouw bardiensten. Heb je vragen stel deze dan via [email protected] .
  • Om in te kunnen loggen in de bardienstenplanner is er vandaag (23 maart 2019) naar alle nieuwe leden een uitnodiging verstuurd (geautomatiseerd) om in te kunnen loggen. M.b.v. deze mail kun je je wachtwoord aanmaken. Daarna kun je met deze gegevens inloggen in de bardienstplanner (en in het Mijn club gedeelte op onze website en de ClubApp). Mocht je deze mail niet hebben ontvangen dan kun je deze uiteraard nogmaals opvragen. Bestaande leden kunnen hun account van 2018 gebruiken. Heb je problemen met inloggen of het activeren van je account neem dan contact op met [email protected] .
  • Het is nu mogelijk om via de website of de ClubApp je diensten te plannen. Hoe dit in zijn werk gaat lees je in de nieuwe instructie bardiensten
  • Er is kritisch gekeken naar de beschikbare diensten en tijden van de toernooien en deze zijn waar nodig aangepast om een zo goed mogelijke bezetting te hebben het hele seizoen.
  • Lees het aangepaste bardienstreglement goed door.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Address

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal