Status update #3: Maak kennis met padel voor alle TVK leden! Clinic 11 december 2022 v.a. 13:00

04 december 2022


En dan is het eindelijk zover, Vrijdag 9 december worden de padelbanen opgeleverd!Om alle leden van TVK de gelegenheid te geven kennis te maken met padel en te bepalen of het iets voor je is, worden de banen vanaf maandag 12 december opengesteld en kan je een baan reserveren. Reserveren gaat op dezelfde manier als je een tennisbaan reserveert. Meer informatie over padel vind je op deze pagina.

Clinic zondag 11 december vanaf 13:00 uur

Marco Doff zal een inloop-clinic verzorgen op zondag 11 december vanaf 13:00. Voor rackets en ballen wordt gezorgd. Hij zal de spelregels uitleggen en je de beginselen proberen bij te brengen. We hopen op mooi weer. Neem ook je tennisspullen mee, misschien moet je even wachten tot het je beurt is en tennissen is een goede warming-up!

Gratis proberen

Gedurende de rest van de maand december, maar ook nog tot eind januari kan ieder lid van TVK zonder extra kosten padellen. Eind januari zal je gevraagd worden of je je lidmaatschap wil uitbreiden met padel. Je krijgt daarvoor een e-mail van de ledenadministratie (Jordi van Santen). De kosten voor een lidmaatschap met padel bedraagt € 185,- per jaar. Wil je alleen blijven tennissen, dan betaal je het huidige tennistarief en dat is € 145,- per jaar.    

LET OP!! SAVE THE DATE

Reserveer vast in je agenda! Zondag 8 januari vanaf 14:00 uur is de officiële opening van de padelbanen en een nieuwjaarsborrel. Met bollen en bubbels verwelkomen we met elkaar het nieuwe jaar en de padelbanen. En wat voor een jaar! 2023 is het 50 jarige jubileumjaar van TVK. De jubileumcommissie heeft al een aantal fantastische activiteiten bedacht en op de agenda gezet. We houden jullie op de hoogte!!

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Address

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal (Postadres: Kreupeleweg 12, 3286 BC Klaaswaal)

KVK-nummer

40321033