50 uur tennis

Beste tennissers / padellers,

Op vrijdag 30 juni start om 16:00 een 50-uur challenge waarbij non-stop de bal moet blijven rollen tot zondag 2 juli 18:00. Hiervoor zijn meerdere speelblokken waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Ook dit weekend zullen er naast het tennis veel activiteiten zijn op het tennispark. Daarbij wil Tennis Vereniging Klaaswaal deze activiteiten ook gebruiken om een goed doel te sponsoren. Er is daarbij gekozen voor de Esther Vergeer Foundation. Een deel van de opbrengsten van de activiteiten wordt daarbij geschonken aan deze Foundation. Om hier extra aandacht voor te vragen, zal tijdens de 50-uur challenge ook een rolstoeltennis clinic gegeven worden. We vragen alle deelnemers daarom om een bijdrage van 5 euro per deelname. Het is uiteraard mogelijk je voor meerdere tijdstippen aan te melden of meer te doneren aan dit doel op de dag zelf.

Om deze uren met elkaar te kunnen maken hebben we een schema opgesteld waar iedereen zich op kan inschrijven. Aangezien we ruim 2 dagen te vullen hebben zijn er vele blokken waar je je voor kunt aanmelden. Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van TV Klaaswaal om mee te doen. Ieder tijdslot is ruimte voor 8 personen (4 tennis en 4 padel). In de nacht zullen we alleen Glow in the dark tennis spelen dus is er maar plek voor 4 personen per slot (site staat echter wel 8 toe). We zullen extra inschrijvingen op deze tijdstippen mogelijk benaderen om alle tijdstippen vol te krijgen (minimaal 1 baan vol). Bij het aanmelden kun je voorkeur voor tennis of padel opgeven. Uiteraard is het afhankelijk van aanmeldingen of dit ook mogelijk is. Verder kunnen we je benaderen om op een ander tijdstip aan te treden mochten we gaten in het schema hebben.

Op de onderstaande link kun je jouw tijdslot reserveren door hier op te klikken. Doorgestreepte tijdstippen zijn vol. Je kunt je ook met een groepje van maximaal 4 personen opgeven door het aantal personen op te geven bij reservering. Achter elk tijdstip staat het nog beschikbare aantal plaatsen.

https://myreservations.nl/calendar.php?custid=703b6120d90059e28436f279def384b4

We hopen op een grote opkomst en veel enthousiasme van de deelnemers om van deze dagen een groot succes te maken!

Jubileumcommissie TV Klaaswaal

 

Wat doet de Esther Vergeer Foundation?

De Esther Vergeer Foundation zorgt ervoor dat kinderen wekelijks kunnen sporten op een sportvereniging in de buurt: net als ieder ander kind! Samen met andere kinderen/jongeren met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening.

Het sporten is niet alleen voor kinderen die dagelijks aan een rolstoel gebonden zijn. Veel van de kinderen/jongeren hebben: spina bifida, een oncologische achtergrond, een amputé, heupdysplasie, spierziekten, spasme, dwarslaesie, hypermobiliteit, bindweefselziekten of NAH.

"Sport zorgt ervoor dat je niet alleen fysiek en mentaal sterker wordt, maar het maakt je ook zelfstandiger en zelfredzamer. Onze ambitie is dat alle kinderen met een lichamelijke beperking de kans moeten krijgen om ‘gewoon’ te sporten; net als ieder ander kind." Esther Vergeer

Missie

Kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking een kans geven om ‘gewoon’ te sporten, op een gewone vereniging. Door wekelijks te sporten krijgen kinderen/jongeren de kans om vrienden te maken en de kracht van zelfvertrouwen te leren kennen.

Visie

Sport versterkt je gezondheid, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Door sport sta je positiever en sterker in de maatschappij. Sport heeft veel te bieden. Vooral aan degenen die op achterstand staan in de samenleving. Zoals kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking. Voor hen is sport een kans om de beperking aan te kunnen, een kans om mee te doen, een kans om erbij te horen en een kans op een eigen toekomst.

Bekijk de mogelijkheden om dit doel zelf te steunen hier.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Adres

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal (Postadres: Kreupeleweg 12, 3286 BC Klaaswaal)

KVK-nummer

40321033