Instructie bardienstplanner

Recent zijn we overgegaan op een nieuwe bardienstplanner. Deze is voor de bardiensten vanaf het nieuwe bardienstseizoen, dus per 1-4-2018. Om in te kunnen loggen in deze planner is er vandaag (13 maart 2018) naar alle leden een uitnodiging verstuurd (geautomatiseerd) om in te kunnen loggen. M.b.v. deze mail kun je je wachtwoord aanmaken. Daarna kun je met deze gegevens inloggen in de bardienstplanner (en in het Mijn club gedeelte op onze website en de ClubApp). Mocht je deze mail niet hebben ontvangen dan kun je deze uiteraard nogmaals opvragen.

Toegang tot de bardienstplanner

Voor het inplannen van de bardiensten ga je naar de website http://mijn.knltb.club (inloggen via de app is helaas nog niet mogelijk). Vul hier je bondsnummer en je aangemaakte wachtwoord in en klik op inloggen. Nu ben je ingelogd in de bardienstplanner.

Opmerking: Bardiensten zijn ook te plannen via het Mijn club gedeelte op deze site. Dit is echter nog in aanbouw en werkt nog minder goed dan de eerder genoemde link.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan in het inlogscherm onderin op wachtwoord vergeten en er wordt een nieuw wachtwoord toegestuurd.

Bardiensten plannen

Rechts zie je Jouw diensten staan. Hier staan de door jou ingeplande diensten. Jouw diensten zie je in de kalender links ook terug in het blauw. M.b.v. de knoppen “vorige” en “volgende” ga je een maand terug of vooruit.

Rechts, onder Jouw diensten, zie je de Beschikbare diensten. Dit zijn de diensten die die maand open staan. Deze zijn in de kalender links groen weergegeven. Deze dienst kan je aanklikken en dan zie je het tijdstip van de dienst en hoeveel punten de dienst oplevert. Als je voor inplannen kiest sta je ingepland voor deze dienst. Je ziet de dienst nu verschijnen bij Jouw diensten.

Herinnering

Vooralsnog krijg je 7 dagen en 1 dag voor je dienst een herinnering per e-mail dat je dienst hebt. Noteer de dienst dus ook zelf in je agenda. Verder is het mogelijk om je geplande diensten terug te zien in Mijn Club en in de ClubApp.

Uitschrijven (verwijderen) bardienst

Je kunt je dienst niet zelf verwijderen of wijzigen, dus graag goed opletten welke dienst je inpland. Mocht er onverhoopt toch gewijzigd moeten worden neem dan even contact op zodat dit gecorrigeerd kan worden. Je dient zelf een vervanger te zoeken die jouw bardienst wil overnemen of met jou wil ruilen tijdens de lopende bardienstperiode.

Bardienst reglement

Je kunt het bardienstreglement bekijken op deze pagina.

Vragen?

Als je vragen hebt over de bardienstplanner hebt dan kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Succes met plannen!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Address

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal