Instructie bardienstplanner

Account

Sinds seizoen 2018 maken wij gebruik van een nieuwe bardienstplanner. Elk lid heeft in dit systeem een persoonlijk account. Bestaande leden kunnen hun account van 2018 opnieuw gebruiken. Nieuwe leden zijn hier 23-03-2019 voor uitgenodigd via een email. Middels deze email kun je een wachtwoord aanmaken zodat je gebruik kunt maken van je persoonlijke account. Met dit account kun je in de bardienstplanner (en in het Mijn club gedeelte op onze website en de ClubApp). Mocht je deze mail niet hebben ontvangen dan kun je deze uiteraard nogmaals opvragen (contactgegevens staan onderaan deze instructie).

Bardiensten inplannen via de bardienstplanner website.

Voor het inplannen van de bardiensten ga je naar de website http://mijn.knltb.club. Vul hier je bondsnummer en je aangemaakte wachtwoord in en klik op inloggen. Nu ben je ingelogd in de bardienstplanner.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan in het inlogscherm onderin op wachtwoord vergeten en er wordt een nieuw wachtwoord toegestuurd.

Bardiensten plannen

Rechts zie je Jouw diensten staan. Hier staan de door jou ingeplande diensten. Jouw diensten zie je in de kalender links ook terug in het blauw. M.b.v. de knoppen “vorige” en “volgende” ga je een maand terug of vooruit.

Rechts, onder Jouw diensten, zie je de Beschikbare diensten. Dit zijn de diensten die die maand open staan. Deze zijn in de kalender links groen weergegeven. Deze dienst kan je aanklikken en dan zie je het tijdstip van de dienst en hoeveel punten de dienst oplevert. Als je voor inplannen kiest sta je ingepland voor deze dienst. Je ziet de dienst nu verschijnen bij Jouw diensten.

Herinnering

Vooralsnog krijg je 7 dagen en 1 dag voor je dienst een herinnering per e-mail dat je dienst hebt. Noteer de dienst dus ook zelf in je agenda. Verder is het mogelijk om je geplande diensten terug te zien in Mijn Club en in de ClubApp.

Bardiensten inplannen via de ClubApp

Voor de leden die reeds de ClubApp in gebruik genomen hebben kunnen hun bardiensten vanaf 2019 ook inplannen via deze app. Heb je deze app nog niet dan kun je op deze website alle informatie terugvinden over deze app. Het wordt aangeraden de app te installeren zodat je ook op de hoogte blijft van het laatste clubnieuws en georganiseerde evenementen.

Nadat je met je account ingelogd bent in de app (Club zoeken en inloggen met bondsnummer / clubnummer en wachtwoord) kun je jouw diensten gaan inplannen. Dit gaat volgens het volgende stappenplan:

  1. Scoll op het startscherm naar de optie Dienstenplanner en tik deze aan.
  2. Sleep opzij (volgende dag) of gebruik de datumkiezer om een specifieke datum te kiezen waar je jouw dienst wilt inplannen.
  3. Kies een datum.
  4. Kies uit de lijst van beschikbare diensten de dienst van jouw keuze. Let op dat alleen openstaande diensten te kiezen zijn (x beschikbaar). Als een dienst reeds ingepland is zal hier een naam van een ander lid staan.
  5. Na het aanklikken van de dienst verschijnt de detailpagina van de dienst. Let hier op dat de begin en eindtijd nog niet correct worden weergegeven (alleen de uren zijn juist (In het overzicht van stap 4 staan wel de juiste tijden)) en op eventuele opmerkingen welke onderaan het scherm kunnen staan. Klik op de knop "Inplannen" om de dienst in te plannen.
  6. In deze stap dien je je keuze in stap 5 nogmaals te bevestigen door op de knop "Ja, plan mij in voor deze dienst" te klikken. Na het bevestigen van deze stap is de dienst definitief. Wil je toch een andere dag in plannen kies dan voor "Nee, sluit deze melding".
  7. Na bevestiging zul je jouw naam zien bij de dienst en is deze juist ingepland.

Uitschrijven (verwijderen) bardienst

Je kunt je dienst niet zelf verwijderen of wijzigen, dus graag goed opletten welke dienst je inpland. Mocht er onverhoopt toch gewijzigd moeten worden neem dan even contact op zodat dit gecorrigeerd kan worden. Je dient zelf een vervanger te zoeken die jouw bardienst wil overnemen of met jou wil ruilen tijdens de lopende bardienstperiode.

Bardienst reglement

Je kunt het bardienstreglement bekijken op deze pagina.

Vragen?

Als je vragen hebt over de bardienstplanner hebt dan kun je een e-mail sturen naar [email protected].

Succes met plannen!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Adres

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal (Postadres: Kreupeleweg 12, 3286 BC Klaaswaal)

KVK-nummer

40321033