Baan reserveren

Om te kunnen spelen dient men een baan te reserveren. Zonder reservering mag men niet spelen en het park betreden. Hieronder zal worden uitgelegd hoe dit precies werkt.

Reserveren van een baan middels de ClubApp

Reserveren van een baan kan uitsluitend via de ClubApp die wij als vereniging gebruiken. Heb je deze app nog niet geinstalleerd doe dit dan via de store op jouw telefoon of klik op deze pagina (https://www.knltb.club/functionaliteiten/clubapp/) op 1 van de buttons.

Na installatie zoek je TV Klaaswaal op in de lijst met clubs. Vervolgens dien je in te loggen met jouw bondsnummer (of clubnummer als je geen bondslid bent) en je wachtwoord. Dit account is hetzelfde waarmee je je bardiensten hebt ingepland en ook mee in kunt loggen op de site. Heb je nog geen wachtwoord of weet je je clubnummer niet neem dan even contact op met Robbert Smit ([email protected]). Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je op het inlogscherm een nieuw wachtwoord aanvragen.

Nadat je ingelogd bent op de app wordt dit als het goed is onthouden zodat je bij de volgende keer openen direct ingelogd bent.

Restricties op reserveren

Binnen het reserveren van banen gelden enkele restricties:

  • Banen reserveren is mogelijk van 7:00 tot 23:00
  • 2 reserveringen per dag per persoon
  • 1 reservering is voor 50 minuten. Reserveringen beginnen op het hele uur. De 10 minuten die tussen de reserveringen zitten zijn bedoeld om de baan te vegen en het park te verlaten voor de volgende personen de baan op gaan.
  • Maximaal 4 personen per baan
  • Introducés zijn toegestaan (max 2x per lid per jaar, opgegeven introducé kan 2x kosteloos spelen, kan worden benaderd om lid te worden).
  • Uiterlijk 30 minuten van te voren dien je een baan te reserveren.
  • Je kunt maximaal 3 dagen van te voren reserveren.
  • Indien je een reservering wilt annuleren dan dien je dit uiterlijk een uur van te voren te doen als je diezelfde dag nog wilt spelen. Zo niet dan wordt de reservering wel geannuleerd maar telt deze nog steeds mee voor jouw (en je medespelers) maximum wedstrijden op een dag.
  • Banen kunnen geblokkeerd worden voor reserveren i.v.m. lessen, competitie, toernooien enz.

Hoe reserveer ik een baan?

Na het inloggen in de app kun je een baan gaan reserveren. Dit kun je vinden bij Spelen > Baan reserveren.
Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Indien een baan reeds gereserveerd is zul je een tennisbal icoon zien. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kan maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kan invullen. Door op "speler toevoegen" te klikken, kan je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kan je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Nadat je voldaan hebt aan bovenstaande restricties klik je op "Reserveren" en krijg je een bevestiging als dit gelukt is. Je ontvangt vervolgens een email met jouw reservering. Je persoon waarmee je speelt ontvangt deze ook. Op de startpagina van de app zul je nu de reservering zien verschijnen. Door op de reservering te klikken kun je deze annuleren als dit jouw reservering is. Houd hierbij rekening met de restricties. In de app kun je ook pushberichten instellen om je aan je reservering te herinneren.

Meer informatie

Deze uitleg is terug te lezen via https://www.tvklaaswaal.nl/reserveren-baan. Het overzicht van reserveringen is uiteraard in de app te vinden en op de website via https://www.tvklaaswaal.nl/afhangbord-overzicht (anoniem).
Kom je ergens niet uit met reserveren neem dan contact op met Robbert Smit ([email protected]).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Adres

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal (Postadres: Kreupeleweg 12, 3286 BC Klaaswaal)

KVK-nummer

40321033