Welkom bij TVK!

Tennis- en Padelvereniging Klaaswaal (TVK) bestaat sinds 1973 en is gelegen aan de Molendijk 51 in Klaaswaal. 2023 is voor ons dus een jubileumjaar! TVK is voor iedereen die graag tennist en/of padelt of die deze sporten zou willen ontdekken. Bij onze vereniging staat gezelligheid voorop, wat niet wegneemt dat er ook fanatiek getennist en gepadelt wordt. 

Op ons park hebben we de beschikking over 4 verlichte gravelbanen. Onze tennisbanen zijn, indien de weersomstandigheden dit toelaten, ook ’s winters prima bespeelbaar. 
TVK bouwt aan de toekomst. Daarom heeft de vereniging geïnvesteerd in de aanleg van twee padelbanen. De ALV heeft op de bijzondere vergadering van 14 juni 2022 toestemming gegeven aan de padelcommissie en het bestuur de banen aan te leggen. Door de padelsport toe te voegen aan het aanbod van onze vereniging worden we een toekomstbestendige verenging en hopen veel nieuwe leden te mogen verwelkomen op onze club. De padelbanen zijn per 1 januari 2023 beschikbaar.
 
Als lid kun je je inschrijven voor tennis en padellessen en deelnemen aan toernooien, competities en andere gezellige evenementen. Ook voor niet-leden worden gedurende het jaar verschillende activiteiten georganiseerd om te ervaren of tennis of padel iets voor jou is. Daarnaast organiseert TVK ook andere gezellige activiteiten. Via onze website houden we iedereen op de hoogte van alle activiteiten.
 
Ben je nieuwsgierig geworden naar TVK? Wil je lessen volgen om te bekijken of je tennis of padel leuk vindt? Wil je lid worden of heb je een vraag of opmerking? Kijk dan verder op onze site of stuur een e-mail naar [email protected].
 
Graag tot ziens op ons park!
 
Namens het bestuur,

Coen van der Kooij

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Adres

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal (Postadres: Kreupeleweg 12, 3286 BC Klaaswaal)

KVK-nummer

40321033