Welkom bij TVK!

Tennisvereniging Klaaswaal (TVK) bestaat sinds 1973 en is gelegen aan de Molendijk in Klaaswaal. TVK is voor iedereen die graag tennist of de tennissport zou willen ontdekken. Bij onze vereniging staat gezelligheid voorop, wat niet wegneemt dat er ook fanatiek getennist wordt. Op ons park hebben we de beschikking over 5 verlichte buitenbanen. Onze gravelbanen zijn, indien de weersomstandigheden dit toelaten, ook ’s winters prima bespeelbaar.
 
Als lid kun je je inschrijven voor tennislessen en deelnemen aan toernooien, competities en andere gezellige evenementen. Ook voor niet-leden worden gedurende het jaar verschillende activiteiten georganiseerd om te ervaren of tennissen iets voor jou is. Naast tennisgerelateerde activiteiten organiseert TVK ook andere gezellige activiteiten. Via onze website houden we iedereen op de hoogte van alle activiteiten.
 
TVK bouwt aan de toekomst. Daarom investeert de vereniging veel in het contact met haar leden, maar ook in het contact met gemeente, Brede School, basisscholen, buitenschoolse opvang, andere tennisverenigingen en andere sportverenigingen. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol binnen de gemeenschap en vullen deze, met behulp van onze vrijwilligers, zo goed mogelijk in. Naast investeren in contacten, investeren we ook in ons park en clubgebouw om ook in de toekomst de gezellige tennisvereniging te kunnen blijven die we zijn.
 
Ben je nieuwsgierig geworden naar TVK? Wil je vrijblijvend tennislessen volgen om te bekijken of je tennis leuk vindt? Wil je lid worden of heb je een vraag of opmerking? Kijk dan verder op onze site of stuur een e-mail naar [email protected].
 
Graag tot ziens op ons park!
 
Namens het bestuur,
 
Julia Smit

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Address

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal

KVK-nummer

40321033