Adoptietoernooi op 22 september 2019

10 september 2019


Op zondag 22 september a.s. zijn opa’s, oma’s, vaders, moeders, ooms, tantes en vrienden en uiteraard ook de kinderen van harte welkom op ons park voor een leuke dag met tennissen, eten en drinken. In samenwerking met Autobedrijf Jer. de Fonkert in Numansdorp, ieder jaar een waanzinnig gezellig evenement. Het is een sportieve en zeker ook heel gezellige dag.

Er worden poules gemaakt en er wordt zoveel mogelijk op sterkte en leeftijd ingedeeld. Dus: jong en oud, beginner en gevorderd, iedereen is welkom. Elk team moet bestaan uit één speler(speelster) t/m 17 jaar en één speler(speelster) van 18 jaar of ouder. In het team moet minstens 1 persoon lid zijn van TVK (dit jaar geen harde eis).

Ben je junior en wil je meedoen, maar heb je geen partner: geef je dan toch op en zet achter senior: zoek adoptieouder. Bent u senior en wilt u meedoen, maar heeft u ook geen partner: gewoon aanmelden en erbij zetten dat u een “adoptie” kind nodig heeft. Ingeschreven koppels hebben de voorkeur.

Het programma is ongeveer als volgt:

10.00 uur: melden bij de wedstrijdleiding ontvangst met koffie/frisdrank en taart en uitleg van het systeem. Zorg dat u op tijd aanwezig bent!
10.15. uur: eerste partijen gaan de baan op.
15.30 uur: einde wedstrijden.
16.00 uur: prijsuitreiking en gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Gedurende de middag kunnen jullie net als voorgaand jaar zelf frietjes snijden en laten bakken. Wij vragen een bescheiden bijdrage van 5 euro “per team” (dat is inclusief koffie, limo en lunch!) te betalen bij aankomst. De inzet zal verdubbeld worden door Autobedrijf Jer. de Fonkert en deze opbrengst gaat dit jaar naar het Roparun team “de Kippenrenners”.

Er is plaats voor 36 teams. De volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren is bepalend voor deelname. Vol is vol! U komt dan op een reservelijst.

Ja, wij doen mee met het “Adoptie” toernooi op zondag 22 september.

Naam junior 1: ___________ Leeftijd
Naam senior 1: ___________
Naam junior 2: ___________ Leeftijd
Naam senior 2: ___________

Het doorgeven van de namen van de deelnemers kan tot uiterlijk 15 september bij:
Marco Doff, 06-30416672 of per mail naar [email protected]
Sandra Dingemanse, 06-22088085 of per mail naar [email protected]

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Address

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal