Belangrijke informatie BTS Logistics TV Klaaswaal Open 2019

31 mei 2019


Beste deelnemer,

Vanaf maandag 3 juni 18:00 gaat ons BTS Logistics TV Klaaswaal Open 2019 eindelijk van start en we willen alle deelnemers dan ook van harte welkom heten!

Het thema is USA en om de feestvreugde te vergroten hebben we deze hele week heerlijke cocktails en ook lekkere Corona biertjes in de aanbieding. En kunt u genieten van lekker swingende Amerikaanse muziek. Op vrijdagavond hebben we onze traditionele feestavond. Dan gaan we rond met heerlijke Amerikaanse hapjes en is er volop popcorn. Op zondag 9 juni zijn er hotdogs en hamburgers te koop. Ook staat er dan vanaf 11 uur een kraam met leuke dameskleding.

De schema's zijn inmiddels gepubliceerd op toernooi.nl. Hier kun je tijdens het toernooi altijd de meest actuele speeltijden vinden. Daarnaast ontvang je ook regelmatig nieuwe wedstrijden per email. Houd je email en deze pagina dus goed in de gaten.

Heb je vragen of opmerkingen neem dan altijd contact op met de wedstrijdleiding via contactgegevens op deze pagina (tijdens kantooruren bij voorkeur via e-mail of sms / app / voicemail). Daarnaast zijn wij tijdens de speeltijden ook te bereiken op telefoonnummer 0186-571112.

We hebben er als wedstrijdleiding enorm veel zin in en gaan er vanuit dat het een fantastische week gaat worden!

Wedstrijdcommissie TV Klaaswaal
Hennie, Annette, Carrie, Marco en Joop

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Adres

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal (Postadres: Kreupeleweg 12, 3286 BC Klaaswaal)

KVK-nummer

40321033