Belangrijke informatie voor aankomend tennisseizoen

11 maart 2021


Beste leden,  

Het nieuwe seizoen staat op het punt om te beginnen, maar er zijn nog een hoop zaken onduidelijk. We kunnen dit jaar geen traditionele seizoensopening houden. Wat we wel kunnen zeggen is dat de banen in de tweede helft van maart weer gereed zullen zijn om op te spelen, we zullen een bericht rondsturen als het zo ver is.

De maatregelen omtrent COVID-19 vanuit de overheid zijn vanaf 16 mrt gewijzigd: we mogen weer met 4 personen de baan op. De avondklok blijft nog bestaan tot eind maart. De banen moeten nog steeds vooraf gereserveerd worden en de kantine moet nog dicht blijven. De bar- en klusdiensten worden dan ook pas ingepland wanneer er duidelijkheid hierover is vanuit de overheid.

Dit betekent ook dat we voorlopig de Algemene Leden Vergadering (ALV) niet in de kantine kunnen houden. Vanuit de KNLTB is aangegeven dat verenigingen hun ALV uit kunnen stellen tot 1 juli, het bestuur heeft besloten om voorlopig af te wachten op versoepeling van de maatregelen om dan een datum vast te stellen voor de ALV. De contributie voor 2021 wordt niet verhoogd dit jaar. De facturen hiervoor gaan half maart de deur uit.  

Ook de start van de voorjaarscompetitie is landelijk uitgesteld tot (op zijn vroegst) 1 mei. Er wordt door de wedstrijdcommissie al wel nagedacht over de toernooien. Het open toernooi is gepland in de eerste week van juni. Het parktoernooi en 40+ toernooi worden waarschijnlijk weer samengevoegd zoals vorig jaar. Maar dat moet nog besproken worden.

Sportieve groeten,

Bestuur TV Klaaswaal

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Address

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal