Nieuwe Coronaregels van kracht vanaf 25 september 2021

27 september 2021


Vanaf zaterdag 25 september zijn er weer wat beperkingen losgelaten en vervalt ook de 1,5 meterregel. Echter gelden er nog wel enkele aanvullende voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Zo is voor het gebruik maken van de horeca een coronatoegangsbewijs nodig, ook op sportlocaties. Dit geldt alleen binnen, want het kabinet heeft de maatregelen voor de horeca buiten wat versoepeld. Voor de sport zijn enkele uitzonderingen gemaakt voor niet-horeca gerelateerd gebruik van het clubhuis of de sportkantine.

Hier dienen we ons als vereniging aan te (blijven) houden:

  • Voor iedereen van 13 jaar en ouder die binnen in het clubgebouw zit en een hapje/drankje nuttigt, zowel staand als zittend is wel een coronatoegangsbewijs nodig. De check hoeft niet gelijk bij de ingang gedaan te worden, maar kan ook gedaan worden als de persoon aan een tafel of de bar plaatsneemt. Dit zal - behalve op competitiedagen - door degene achter de bar worden gecontroleerd. Een instructie hoe deze te controleren zal achter de bar beschikbaar zijn.
  • Bij het afhalen van drankjes/hapjes aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangsbewijs niet nodig. 
  • Ongewijzigd blijft dat het horeca gedeelte van het clubhuis om 0:00 gesloten dient te zijn.
  • Tijdens de diverse competities vragen we i.v.m. de drukte, de teamcaptains de QR-check uit te voeren. Hierover worden zij apart geïnformeerd.

We zijn ons er van bewust dat de extra regels wellicht vervelend zijn of tot ongewenste discussies kunnen leiden. Als bestuur en als vereniging hopen we echter dat iedereen begrip heeft voor deze regels en we hopenlijk de laatste stap kunnen zetten naar weer een normaal tennisseizoen in 2022.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Address

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal

KVK-nummer

40321033