Schrijf je nu in voor de KNLTB Voorjaarscompetitie of KNLTB Zomeravondcompetitie 2023

13 november 2022


Voorjaarscompetitie 2023

Ook in 2023 kan er weer gespeeld worden in de voorjaarscompetitie van de KNLTB. Hieronder alle belangrijke informatie voor deze competitie.

Speeldata

https://www.tennis.nl/media/pygpn15h/data-voorjaarscompetitie-alle-2023-definitief.pdf

Competitievormen

https://www.centrecourt.nl/media/djiejxrz/aanbod-voorjaarscompetitie-2023-senioren-landelijk.pdf

Om de week spelen op vrijdagavond

Net als vorig jaar wordt er op de vrijdagavond wederom om de week gespeeld dit betekend dat voor de gemengde teams de competitie al op 31 maart start en voor de overige dubbels een week later. Ieder team speelt in totaal 5x.

Let op: door het feit dat we inmiddels nog maar 4 tennisbanen hebben kunnen er maximaal 6 teams tegelijk spelen tijdens de doordeweekse competities (3 uit en 3 thuis / 1 wisselbaan). Aangezien de gemengde teams en de heren- en damesdubbel samen op dezelfde dagen spelen geldt de genoemde limiet voor deze 2 groepen. Ik vermoed niet dat we hier tegenaan zullen lopen in het voorjaar. Indien zich toch meer teams opgeven dan zal ik teams loten zodat iedereen even veel kans maakt.

Een team opgeven voor de voorjaarscompetitie kan tot en met 14 januari 2023.

Zomeravondcompetitie 2023

De zomeravondcompetitie is een dubbelcompetitie die op zeven woensdagavonden in mei en juni wordt aangeboden. Deze competitie is voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. Voorwaarde is dat er minimaal vier spelers per team worden aangemeld. Je speelt namelijk per avond vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of 1x DD, 1x HD en 2x GD.

Speeldata

https://www.tennis.nl/media/dtigsieg/speeldata-zomeravond-2023-definitief.pdf

Indien je voor de zomeravond competitie wilt aanmelden dan kan dit tot en met 8 april 2023.

Inschrijven?

Opgeven doe je middels een bericht naar [email protected]. Geef je een team op stuur dan ook de volgende informatie mee:

  • Competitievorm en speeldag
  • Naam captain + emailadres
  • Namen en bondsnummers van alle teamleden (leden moeten bonds- of competitielid van TV Klaaswaal zijn ten tijde van de competitie en het liefst tijdens inschrijven op de uiterlijke inschrijfddatum zodat deze spelers meegenomen worden in de sterkte van je team. Zijn deze teamleden nog geen (competitie) lid regel dit dan met de ledenadministratie).

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Adres

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal (Postadres: Kreupeleweg 12, 3286 BC Klaaswaal)

KVK-nummer

40321033