Schrijf je team nu in voor KNLTB Competitie 2021!

26 mei 2021


Zoals jullie weten is de Voorjaarscompetitie dit jaar weer doorgezet naar het najaar. Inschrijven voor de KNLTB Competitie 2021 is vanaf nu mogelijk. Teams welke zich hadden aangemeld voor de Voorjaarscompetitie dienen aan te geven of ze deze inschrijving voor het najaar willen behouden of deze willen laten vervallen. Alle captains ontvangen hier nog een persoonlijke email over.

Speeldata KNLTB Competitie 2021: https://www.centrecourt.nl/media/gp2olwtq/speeldata-knltb-competitie-2021.pdf
Competitie aanbod KNLTB Competitie 2021: https://www.centrecourt.nl/media/bdom5012/aanbod-knltb-competitie-2021-zuid-holland.pdf
Alle info over KNLTB Competitie 2021: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/knltb-competitie-2021/

Wijizgingen spelen om de week op vrijdag
In het najaar is het vanwege de beperkte periode niet mogelijk om 10 weken achter elkaar competitie te spelen. Daarom wordt er op vrijdagavond niet 'om de week gespeeld', zoals dat oorspronkelijk de bedoeling was bij de Voorjaarscompetitie. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat ‘spelen op tijd’ onder spelers niet de voorkeur heeft. Daarom wordt tijdens de KNLTB Competitie 2021 de vrijdagavond op de reguliere wijze georganiseerd: een periode van 7 weken voor zowel de DD, HD en GD teams.

Inschrijven?
Een nieuw team opgeven of een bestaande inschrijving bevestigen / terugtrekken kan tot en met 14 juni 2021 middels een bericht naar [email protected] Geef je een nieuw team op stuur dan ook de volgende informatie mee:

  • Competitievorm en speeldag
  • Naam captain + emailadres
  • Namen en bondsnummers van alle teamleden (leden moeten bonds- of competitielid van TV Klaaswaal zijn ten tijde van de competitie en het liefst tijdens inschrijven op uiterlijk 15 juni zodat deze spelers meegenomen worden in de sterkte van je team. Zijn deze teamleden nog geen lid regel dit dan met de ledenadministratie).

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Address

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal