Schrijf je team nu in voor KNLTB Voorjaarscompetitie 2022!

29 november 2021


Ondanks dat het qua Coronacijfers weer de verkeerde kant op lijkt te gaan en we moeten afwachten of het in 2022 wel doorgang kan vinden, is het weer tijd om jullie aan te melden voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2022. Inschrijven is mogelijk tot 12 januari 2022.

Speeldata KNLTB Voorjaarscompetitie 2022: https://www.centrecourt.nl/media/pygpn15h/data-voorjaarscompetitie-alle-2022-definitief.pdf
Competitie aanbod KNLTB Voorjaarscompetitie 2022: https://www.centrecourt.nl/media/k50jzwtm/aanbod-knltb-voorjaarscompetitie-2022-zuid-holland.pdf
Alle info over KNLTB Voorjaarscompetitie 2022: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/voorjaarscompetitie/ 

Wijzgingen spelen om de week op vrijdag

De vrijdagavondcompetitie wordt steeds populairder. Hierdoor kan het voor verenigingen lastig zijn om als gevolg van een beperkte baancapaciteit alle spelers op vrijdagavond competitie te laten spelen. Vorig jaar deden we onderzoek naar mogelijke oplossingen. Om de drukte op vrijdagavond te reguleren én toekomstige groei mogelijk te maken zal er met ingang van 2022 tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond 'om de week' worden gespeeld. 

Wat houdt  'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in?

  • Teams spelen om de week competitie, de gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 1 april; de heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 8 april.
  • Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set; 
  • Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken; 
  • De totale speeldagen op vrijdagavond is daarmee 10 weken (exclusief inhaaldagen). De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken.

Inschrijven?
Een team opgeven kan tot en met 12 januari 2022 middels een bericht naar [email protected] Geef je een team op stuur dan ook de volgende informatie mee:

  • Competitievorm en speeldag
  • Naam captain + emailadres
  • Namen en bondsnummers van alle teamleden (leden moeten bonds- of competitielid van TV Klaaswaal zijn ten tijde van de competitie en het liefst tijdens inschrijven op uiterlijk 12 januari zodat deze spelers meegenomen worden in de sterkte van je team. Zijn deze teamleden nog geen lid regel dit dan met de ledenadministratie).

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]aaswaal.nl

Telefoon

+31 186 571 112

Address

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal

KVK-nummer

40321033