Sleuteladressen 2023 en tasje halen als kantine gesloten is

30 maart 2023


Ook in seizoen 2023 is er doordeweeks geen vaste bardienst meer buiten de toernooien. Wil je dan dus een drankje nuttigen en de kantine is gesloten dan kun je het tasje halen bij onderstaande sleuteladressen. Uiteraard is het zaak de kantine na gebruik netjes achter te laten zoals gebruikelijk bij een bardienst (schoon en waar mogelijk zaken aanvullen in de koeling) en de sleutel dezelfde dag nog terug te brengen naar het sleuteladres. Uiteraard geleden deze sleuteladressen ook voor de momenten dat er wel bardiensten zijn.

Het feit dat de kantine open kan zijn door vanwege bijvoorbeeld de tennisleraar betekend niet dat deze dan ook open blijft als deze vertrekt (deze sluit de kantine dan namelijk af). Indien je ook zelf de sleutel hebt gehaald kun je uiteraard wel zelf afsluiten.

De sleuteldiensten zijn altijd te vinden op de website en wel op de volgende link: http://www.tvklaaswaal.nl/sleuteladressen . Deze bevat altijd de actuele sleuteladressen (hoewel er bijna nooit mutaties zijn kunnen deze toch voor komen). Wil je weten waar je het tasje kunt of moet halen raadpleeg dan deze lijst.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Adres

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal (Postadres: Kreupeleweg 12, 3286 BC Klaaswaal)

KVK-nummer

40321033