Status update #1: planning aanleg padelbanen, tegenslag renovatie baan 1/2 en introductie Club van 100

29 augustus 2022


Op de bijzondere ALV op 14 juni werd het bestuur met een bijna unaniem besluit mandaat gegeven de voorgenomen plannen tot de realisatie van twee padelbanen tot uitvoer te brengen. Op datzelfde moment was het nog wel een beetje spannend, de gemeente eiste namelijk aanvullende zaken in het vergunningstraject. Gelukkig werden deze na een gesprek met de gemeente weer van tafel gehaald, waarna we vrij snel vergunning hebben gekregen en de padelbanen mogen realiseren.

Met de beste aanbieder voor de padelbanen zijn we uiteindelijk in zee gegaan. De keuze is gevallen op WorldPadel (www.worldpadel.nl) Zij hebben behalve met de beste aanbieding ons overtuigd met de persoonlijke aandacht en referenties. Zo hebben zij bijvoorbeeld ook de laatste twee banen voor TVO in Oud Beijerland aangelegd.


 
Impressie: Padelbanen in Hellevoetsluis

De tijdsplanning ziet er nu als volgt uit: Met het grondwerk, het verwijderen van de gravel en de hekken zal begonnen worden in week 39, op maandag 28 september. Dat betekent automatisch dat baan 5 dan niet meer beschikbaar is. Ongeveer zes weken daarna worden de kooien gemonteerd. We verwachten dan eind november, begin december de banen opgeleverd te krijgen.
Inmiddels zijn we gestart met het opruimen van het terrein rondom baan 5 en het demonteren van de oefenkooi.

Tegenslagen: oefenkooi en renovatieplannen

Natuurlijk kan in zo’n traject niet alles meezitten. We kennen ook al wat tegenslagen. Zo blijken platen van de wand van de oefenkooi asbest te bevatten. Een erkend asbest saneerbedrijf zal zo snel als mogelijk de platen gaan afvoeren. Dit betekent natuurlijk een financiële tegenvaller. De oefenkooi wordt met lint afgezet en is niet meer te gebruiken.

Helaas hebben we nog een tegenvaller moeten incasseren. De eerste aanbiedingen voor de renovatie van baan 1 en 2 hadden inmiddels hun geldigheid verloren. In de maanden die we nodig hadden alles formeel te regelen met de vergunning, de lening, de subsidie etc. is alles zoals we weten behoorlijk duurder geworden. Helaas geldt dat ook voor de nieuwe, aangepaste aanbieding. Daarbij kwam dat er nogal wat “open eindjes” in de aanbieding zaten, zoals de afvoer van oud gravel. Al met al een risico zodat we het binnen ons mandaat onverantwoord vonden daarmee akkoord te gaan. Ook alternatieve aanbieders bieden wat dat betreft geen soelaas. Met spijt in ons hart moeten we jullie dus melden dat de renovatie van baan 1 en 2 helaas zal worden uitgesteld. We pakken volgend jaar de draad weer op, zodra we weten hoe het hele traject is verlopen, vooral wat financiën betreft. Nadrukkelijk uitstel dus, wat ons betreft geen afstel!

Promotie

We gaan dus ook flink aan de slag met de werving van nieuwe (padel)leden. Op de socials, maar ook met flyers, banners op het hek van het park gaan we actief promotie maken voor onze mooie vereniging. Alle huidige leden krijgen natuurlijk als eerste de gelegenheid kennis te maken met Padel. We organiseren direct na de oplevering clinics zodat iedereen kan bepalen of padel iets voor hem of haar is. Je kunt dan een keuze maken of je blijft tennissen of dat je je lidmaatschap uitbreid met padel.

Sponsoring

Met de sponsorcommissie zijn nieuwe sponsorpakketten opgesteld en worden actief nieuwe potentiele sponsoren benaderd. 

Club van 100

Ben jij enthousiast over de plannen op TVK en wil je die ook financieel steunen? Dat kan door lid te worden van de “Club van 100”. Als Club van 100 –lid sponsor je als privépersoon (maar bedrijf mag natuurlijk ook!) o.a. de realisatie van het nieuwe padelpark.

Hoe? Simpel, je sponsort eenmalig € 100,-

Als dank komt jouw naam, bedrijfsnaam (of wat je wilt) op het speciale bord “Club van 100” te staan. En de vermelding dat de aanpassing van ons park mede namens deze leden is gerealiseerd. Stuur een mail naar [email protected] met de mededeling dat je Club van 100-lid wordt, alvast bedankt!!

Tot zover, we gaan jullie regelmatig op de hoogte brengen van de ontwikkelingen.

PS: ben jij enthousiast geworden van de ontwikkelingen en wil je af en toe ook iets doen voor onze club? We zijn nog op zoek naar verdere versterking van de sponsorcommissie en de activiteitencommissie. Dat zijn geen bestuursfuncties en zit je dus ook niet “vast”. Je kunt op “projectbasis” hele leuke dingen doen voor je club! Meld je aan bij Coen van der Kooij.

Laten we er samen iets moois van maken!! 

Het bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Address

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal

KVK-nummer

40321033