Status update #2: Oefenkooi verwijderd, Aanleg padelbanen gestart en al veel leden lid van Club van 100

23 oktober 2022


We zijn gestart! Jullie zullen het ongetwijfeld al hebben gezien: Er is gestart met de aanleg van de padelbanen!

Voorbereidingen

Maar voorafgaande aan de start door de aannemer, zijn een aantal mannen druk in de weer geweest om voorbereidingen te treffen. Zo is de oefenkooi gesloopt en zijn oude boomstronken verwijderd. Een week lang zijn Marcel, Arthur, Mick, Ruud, Jordi en Coen ’s avonds druk bezig geweest alles te verwijderen. 

 

We hebben een kleine kraan gehuurd, waarmee Marcel als een volleerd kraanmachinist de boomstronken heeft ontgraven en verwijderd. Inmiddels zijn deze ook al weer afgevoerd naar de RAD. We willen de hele hoek achterin glad en strak maken, dus de bomen die nu op de hoek bij baan 3 staan, zullen ook nog worden geveld. Zaterdag 29 oktober gaan we daarmee aan de slag. Vrijwilligers om te komen helpen zijn welkom!

 

Planning

De komende weken is de aannemer bezig met de betonnen fundering te maken waarop de padelkooien komen te staan. Er is inmiddels een drainerende betonnen vloer “Supersub” genaamd aangebracht en die zal enkele weken nodig hebben om goed uit te harden. Zoals de planning nu is zal in week 46 worden gestart met de opbouw van de kooien. De opleverdatum staat vooralsnog gepland op eind week 49.

 

Club van 100

Wij hebben al meer dan 20 leden van de Club van 100 mogen noteren! Super bedankt allemaal, we gaan aan de slag om een mooi bord te maken.  Maar, het zou mooi zijn als er nog meer leden toetreden? 

Hoe werkt de “Club van 100”?
Als Club van 100 –lid sponsor je als privépersoon (maar bedrijf mag natuurlijk ook!) o.a. de realisatie van het nieuwe padelpark.

Als dank komt jouw naam, bedrijfsnaam (of wat je wilt) op het speciale bord “Club van 100” te staan. En de vermelding dat de aanpassing van ons park mede namens deze leden is gerealiseerd.

Stuur een mail naar [email protected] met de mededeling dat je Club van 100-lid wordt, alvast bedankt!!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Address

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal (Postadres: Kreupeleweg 12, 3286 BC Klaaswaal)

KVK-nummer

40321033