Tennissen volwassenen met coronaregels

07 mei 2020


Zoals gisteren bekend is gemaakt door het kabinet mogen ook de volwassenen na 11 mei weer de baan op. Dat betekent voor onze vereniging dat na de kinderen t/m 18 jaar, de volwassenen ook weer mogen tennissen onder bepaalde voorwaarden.

De KNLTB heeft hiervoor richtlijnen opgesteld, eerst voor de jeugd. Daarmee is voor de kinderen een plan van aanpak gemaakt ( alleen voor lessen , niet voor vrijspelen) door de jeugdcommissie met Marco Doff. Deze is goedgekeurd door de gemeente en er zou maandag 11 mei met lessen worden gestart.

Nu de volwassenen ook mogen tennissen moet dezelfde procedure worden gevolgd, voor we de baan weer op kunnen. En dat heeft tijd nodig.
De richtlijnen voor de volwassenen worden uiterlijk a.s. vrijdag 8 mei door de KNLTB verstuurd naar de vereniging. Het bestuur zal daar dan vrijdag over vergaderen en een plan van aanpak schrijven. Dit gaat ook weer naar de gemeente ter goedkeuring. Zodra deze is verkregen zullen we jullie als leden op de hoogte stellen hiervan. Het bestuur zal de voorwaarden scheppen, zodat iedereen zich aan het plan kan houden.

Tot die tijd is de tennisbaan nog gesloten voor de volwassenen. Dus allemaal nog even geduld. Het bestuur doet er alles aan om zo snel mogelijk te kunnen tennissen.

We zullen we jullie als leden op de hoogte houden, dus houd je mail, website, app en facebook in de
gaten.

Het bestuur TVK

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Address

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal