TVK trapt jubileumjaar af met opening padelbanen

09 januari 2023


Zoals bekend viert TVK in 2023 haar 50-jarig jubileum. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 8 januari trapte we ons gouden jubileumjaar af met de opening van de twee padelbanen. De openingshandeling werd verricht door Joop Poelman, 50 jaar geleden één van de oprichters van de vereniging, en wethouder Sport Paul Boogaard. Daarna volgde een demonstratiewedstrijd padel door vier Hoeksche Waardse topspelers.

Voorzitter Coen van der Kooij: “Met bijna 120 leden zijn we misschien niet een grote, maar wél een heel actieve, gezellige en financieel gezonde vereniging. Dat we als tweede vereniging in de Hoeksche Waard een plek kunnen bieden waar leden niet alleen kunnen tennissen maar ook padellen, maakt me erg trots. Padel is de snelst groeiende sport ter wereld. Met de opening van deze banen zijn we klaar voor de volgende 50 jaar.” De vereniging kon de padelbanen realiseren dankzij eigen geld én arbeid, sponsoren en de subsidieregeling Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA).

TVK werd opgericht op 15 juni 1973 door Joop Poelman, Jean Baptiste en John Hooreman. De eerste paar jaar werd er getennist op de tennisbaan van (destijds) de familie Lagerlöf aan de Kloostersweg in Klaaswaal. Een oud varkenshok werd omgebouwd tot ‘kantine’. Het aantal leden liep echter zo snel op dat de vereniging op zoek moest naar een nieuwe locatie met ruimte voor meerdere banen en een gezellig clubhuis. Deze werd uiteindelijk gevonden aan de Kreupeleweg 12.

Houd deze website in de gaten voor meer informatie over onze vereniging, speciale padelaanbiedingen en de jubileumkalender

Fotos's in dit artikel gemaakt door: Marco Heemskerk Fotografie

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Adres

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal (Postadres: Kreupeleweg 12, 3286 BC Klaaswaal)

KVK-nummer

40321033