Vooraankondiging bitterballen tennis en padel zondag 3 september en gezelligheidstoernooi maandag 25 september tot en met zondag 8 oktober

31 juli 2023


Terwijl de vakantie vol in gang is en er parallel op de verschillende parken toernooien gespeeld worden, willen we jullie alvast attenderen op de volgende twee evenementen bij onze eigen vereniging. Ook het najaar willen we gebruiken om extra aandacht te geven aan ons 50-jarig jubileum. Om dit succesvol te maken, hopen wij weer op veel deelnemers en toeschouwers.

We beginnen op zondag 3 september met een gezellige tennis-, padelmiddag. Er wordt gespeeld van 13:00 tot 17:00 en er kan tot donderdag 31 augustus ingeschreven worden door een mail te sturen aan [email protected] waarbij je kan aangeven of je wil tennissen, padellen en of je je inschrijft individueel of samen met een partner. Dus om het simpel te maken;

  • Ja ik doe mee aan tennis en/of padel (samen met………..)

Wij zorgen voor een toernooischema en een partner indien nodig. Nu kan zo’n middag niet gaan zonder een aantal gezellige activiteiten dus als je nog niet overtuigd ben om mee te doen dan helpt misschien het volgende; er wordt gezorgd voor snacks, goed weer is besteld, de tv staat aan zodat F1 en voetbal gevolgd kan worden, er kan ook beerpong gespeeld worden en gezelligheid gegarandeerd. Dus geen enkele reden om deze zondag niet mee te doen of langs te komen.

Daarnaast is begint eind september (25 september) ons gezelligheidstoernooi. Ook hier willen we uitpakken met de verschillende activiteiten maar hier komen we op een later moment op terug. Goed om nu al te vermelden is dat dit toernooi 2 weken gaat duren waardoor de weergoden ons minder in de weg kunnen zitten en het voor iedereen misschien wat makkelijker in te plannen is doordat we meer verhinderingen toestaan. Aangezien het 2 weken gaat duren, hebben we ook een tussenweekend waarbij 30 september in het teken zal staan van een echt bierfeest. Er wordt dan onder andere gezorgd voor een leuke aankleding en de verschillende bieren. Reden genoeg om deze middag en avond alvast te reserveren in de agenda. Zodra de inschrijving van het gezelligheidstoernooi geopend wordt, zullen we ook verder toelichten welke activiteiten er nog meer gedurende deze 2 weken zijn.

Belangrijkste voor nu is dat wij als vereniging uitkijken naar het tweede deel van ons jubileumjaar, iedereen zich nu al kan inschrijven voor zondag 3 september door een mail te sturen aan [email protected] en in zijn/haar agenda alvast rekening houdt met het gezelligheidstoernooi. En niet onbelangrijk; voor beide evenementen zijn ook niet leden meer dan welkom dus deel dit bericht vooral ook met vrienden en familie die misschien geïnteresseerd zijn. Wij als jubileumcommissie hebben er in ieder geval weer zin in en kijken uit naar 2 super gezellige evenementen.

De jubileumcommissie

Nieuwscategorieën


Reacties

Lizanne van Rossum 01-08-2023 22:20

Zin in!!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Adres

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal (Postadres: Kreupeleweg 12, 3286 BC Klaaswaal)

KVK-nummer

40321033