Wijzigen van de reserveringstijden padel

11 september 2023


Beste padelleden,
 
Vanwege het grote succes van onze padelbanen neemt het ledenaantal toe, en is er doordeweeks steeds meer belangstelling om in de avonden te spelen. Om dat ook voor iedereen mogelijk te maken heeft het bestuur besloten om de reserveringstijden aan te passen naar 1 uur per persoon / team per avond. Daarmee wordt het mogelijk dat er in totaal 40 leden per avond kunnen spelen i.p.v. de 26 met de huidige tijden.
 
De nieuwe piektijden (18:00 - 23:00) zijn per direct ingegaan maar bestaande boekingen worden deze week nog gehonoreerd. Hierdoor kan het overzicht mogelijk wat rommelig ogen. Deze mogelijkheid om de bloktijden aan te passen hebben we tijdens de Algemene Ledenvergadering van begin dit jaar al medegedeeld.
 
Daarnaast willen we alle leden vriendelijk verzoeken zich aan de regels te houden en alleen een reservering te maken met leden die ook daadwerkelijk komen spelen. 
 
Iemand voor de eerste keer laten kennismaken met padel is geen probleem; wil deze persoon daarna vaker komen spelen zou hij/zij lid moeten worden of in de daluren (doordeweeks tot 18.00 en het hele weekend) tegen betaling van 8 euro per uur mee kunnen spelen. Het spelen op doordeweekse avonden is voorbehouden aan leden van TVK.
 
Wij hopen jullie met deze aanpassing nog vaker op het park te kunnen zien!
 
Veel padel- en tennisplezier!
 
Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van Tennisvereniging Klaaswaal

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 571 112

Adres

Molendijk 51
3286 BG Klaaswaal (Postadres: Kreupeleweg 12, 3286 BC Klaaswaal)

KVK-nummer

40321033